SLONSKY RADIO !!! |
Autor |
Wiadomość |
melon [Usunięty]
Poziom: 15
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 22:12 SLONSKY RADIO !!!
|
|
|
Hallo Stradunioki !!! Jakby nie bylo to jo "Melon" ze Stardunjy sam do Wos piszam i wszyskich tyz zapraszom na mojy Radio Internetowy www.slonskyradio.eu Bardzo bych sie cieszol, prowadzonc audycja, czytac pozdrowiynia od Stradoniokow i nawzajym Wos pozdrowiac i Wom fajnie grac `Czasym nawet na zyczyniy`Zaproszom i czekom na piyrszich suchaczi ze Straduniy ktorzi sie odezwiom na Radiu.
Proszam kazdygo kto tu wlejzie o wyrazyniy swojy opinii na tymat "mojygo" naszygo Slonskygo Radia !!! Kazdi Wasz wpis i uwaga na stronie tego Forum je do mnie waznol !!!! Pozdrawiom """ *** Chris ***""" |
|
|
|
 |
miauczaca kotka
Gość
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 22:34
|
|
|
Hej no njy samowite kogo jo tu widza!!! do Stradunii mom daleko ale do radia ino przez miedza choc tyz daleko ale jest takie bliskie i SUPERRRROWE kazdy kto tu zajrzy powinien posluchac www.slonskyradio.eu chocby przez chwilka .....a zawsze juz tam bydzie wracac :dj:Chris i reszta DJ fajnie grajom i beblajom ...ZAPROSZOM |
|
|
|
 |
Joachim Szczepanek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 22:40 Slaskie radio
|
|
|
Juz o dawna sluchon twego radia. Dobre.
Straduniok z Nowegp Jorku (downy sasiad) |
|
|
|
 |
melon [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006 22:44 Chris w odpowiedzi do Miauczacy Kotki !!!
|
|
|
Hallo !!! Miauczionco Kotko !!! Ale fajnie ze sie sam wpisalas na strona Stradoniokow !!! Widac zejs je jednom z tich ( 600 ) stalich, wiernich sluchaczek Slonskygo Radia !!! Dziynkujam w imiyniu radia i "NOS" Stradonikow za wpis !!! Do uslyszynio na www.slonskyradio.eu !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
melon [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 18 Paź, 2006 21:58 Hallo Achim !!!
|
|
|
Czejs Achim !!! Choc Twoj somsiod bol mali i Cie za festy njy pamiynto to jednak zno Cie z opowiadan i bardzo sie tyz cieszam ze je zejs suchaczym Slonskygo Radia !!! Momy tyz juz duzo suchaczow w Ameryce ( Hartford, New Britan, Chicago itd. ) No i oczywiscie Ciebie Aachim w Nowym Jorku !!! Nawet misjonarzy w odlegli Santa Cruz ( Boliwia ) nos suchajom bardzo aktywnie. Zakladajonc to radio nigdy bych nie pomyslol ze polonczam slonsokow z Ameryki Kanady Australii Boliwiy itd.
No to Achim pozdrawiom dziynki za wpis i powjym do uslyszynio !!!
Chris !!!
P.S.
No i oczuywiscie dali zaproszom wszyskich innich ludzi zwionzanich serduszkiym ze Straduniom do wpisanio sie tu na Forum Slonskygo Radia !!! |
|
|
|
 |
berliniok
medal za tyle postów!

Poziom: 13
|
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 01:45
|
|
|
Czesc Chris i Slaskie Radio.
Pozdrowienia z Berlina, my som durch z wami
momy blisko do Polski, ale do wos jeszcze blizej. |
|
|
|
 |
Eva
Gość
|
Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 22:26
|
|
|
Hallo Chris
Pozdrowiom Cie z calom moja rodzinka z Ottweiler,wprawdzie Straduni nie znom, mom nadzieja ze o nia kiedys po drodze zachacza jak byda jechac na odwiedziny do mojego Bytomia.Slonskie radyjko jest super
ino tak dalej .Pozdrowiom takze Straduniokow |
|
|
|
 |
georg
Gość
|
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 21:15
|
|
|
Stradunia jest bardzo fajno miejscowosc !!!! znom Stradunia mozna powiedziec dobrze bo jezdzilech
tam z gazem (butlami) przez cztery lata(1985-1989),poznalech tam duzo ludzi !!!! dobrych slonzokow !!!! .Slonskeradio to jest to, co przypomino stary hajmat,piosynki sa super ,szkoda tylko ze nie moga slonskiegoradia sluchac w mojej cienzarowce ,to by bylo juz extra super. |
|
|
|
 |
Bernard
Gość
|
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 20:26
|
|
|
Pozdrowiom wszystkich ze Straduni jo tyz je ty fajny wsi a frau tyz!!!! |
|
|
|
 |
mamunia
Gość
|
Wysłany: Pią 10 Lis, 2006 06:52
|
|
|
Ja jestem gorolka ale mam męża Ślązaka i On kocha godać . A co kocha On to i ja bo kocham Jego. Więc choć nie chcę kaleczyć nie godam ale cieszę sie jak słucham Waszego radia. Mój mąż jest daleko teraz . Ja tęsknię i chciałabym zebyście Mu zagrali . Jak powiecie, ze to od Kotki dla Kocura to będzie wiedział ze to dla Niego. No moze niezbyt odkrywcze, i całuski od naszej córeczki Marysi. I dla wszystkich Ślązaków pozdrowienia. |
|
|
|
 |
Ola_Miechowice
Gość
|
Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 21:35
|
|
|
Witej Chris i Stradunioki.Pozdrawiom Wos wszystkich serdecznie .Pozdrowka i kusiolki dlo tyj Evy i jejrodzinka z Ottweiler.Chris radyjko jest superowe jak i wszyscy Dj .Zycza Wom granie do konca swiata i jeszcze jedna noc .Trzymcie sie cieplutko. |
|
|
|
 |
usiu
Gość
|
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 08:09
|
|
|
Ludzie Kochani slucham tego radia od 3 dni.I teraz tak bardzo tesknie za swoimi,ze plakac mi sie chce.Pozdrawiam wszystkich slazakow.jestesmy naj naj |
|
|
|
 |
Bernard
Gość
|
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 19:07
|
|
|
Witoj Hrist ,fajniy radijko mosz aż uciecha cie suchac fajnie grocie ,pozdrowiom wszyskich |
|
|
|
 |
ika
Poziom: 1
|
Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 19:01
|
|
|
a my do Straduni mieli zawsze z gorki
POzdrowienia dla Straduniakow od Zuzelanki! |
|
|
|
 |
Richi
Gość
|
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 17:38
|
|
|
My juz adres tygo radyjka chyba calej rodzince juz rozdali a tez jest link na naszej stronie www.kowoll.com 8) |
|
|
|
 |
|