Dyskusje EURO 2008 |
Autor |
Wiadomość |
Reina
nasz stały użytkownik
Poziom: 5
|
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 20:17
|
|
|
dzis niemcy grali z ta sama taktyka co polska i dostali po galatach , zasluzenie. Zgadzacie sie z mna Albo? |
|
|
|
 |
km
administrator
Wiek: 44 Dołączył: 23 Lis 2005 Posty: 888 Skąd: Stradunia
Poziom: 26
|
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 23:29
|
|
|
Ale to był mecz...
Znowu musimy powiedzieć niestety i żegnamy się z Euro 2008.
Widzę jednak też jakieś plusy na przyszłość.Artur Boruc - jego wyczyny dziś to było coś niesamowitego.Roger - nasza nadzieja (a przy okazji pierwsza dobra decyzja naszego prezydenta o przyznaniu mu polskiego obywatelstwa).Żurawski - w końcu mamy z nim spokój i myślę,że już nie wystąpi w naszej reprezentacji.
Tak na spokojnie to sobie myślę,że Austria dostała tego karnego w zamian za niewykorzystane sytuacje w pierwszych 20 minutach i musiała pokonać Boruca przynajmniej w taki sposób... |
|
|
|
 |
Dawid
medal za tyle postów!

Poziom: 17
|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 01:11
|
|
|
Według mnie to tego karnego nie było !!!!!!!! a to co wyprawiał BORUC to cos pieknego.ALE NIESTETY MUSIMY SIE PORZEGNAC Z EURO 2008 |
|
|
|
 |
Reina
nasz stały użytkownik
|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 07:30
|
|
|
w meczu Austria-Polska rzeczywiscie Sedziowe nie byli najlepsi. Pierwsza bramka padla z spalonego, druga z dobrym sercem Sedziego. Ale mecz byl otwarty i nalerzal do najlepszych do tej pory, bez watpienia.Polski bramkarz ,wspanialy, rzeczywiscie jak Fachowcy muwia ze nalerzy do najlepszych w swiecie i sie podtwierdzilo. Ten Braziliczyk o przepraszam on dostal w kwietuniu polskie obywatelstwo, wspaialy gracz , i w krotce napweno zainteresuje sie nim inny klub zagraniczny... Jescze nic nie wiadomo kto sie porzegna z EM, wszystko jest otware do ostatnich 3 druzyn. |
|
|
|
 |
Włodek Lubański
medal za tyle postów!

Poziom: 21
|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 08:01
|
|
|
Tylko zwycięstwo Polski z Chorwacją i jednocześnie zwycięstwo Austrii nad Niemcami,
daje nam nadzieję na awans.Do tego Polska musi wygrać o jedną bramkę wyżej niż Austria...
Czy to jest możliwe??? Matematycznie tak!
Dopóki piłka w grze...będziemy się łudzić,że 16 czerwca takie będą wyniki:
Austria - Niemcy 1-0
Polska - Chorwacja 2-0
1.Chorwacja 6 pkt 3-3
2.POLSKA----4 pkt 3-3
3.Austria-----4 pkt 2-2
4.Niemcy-----3 pkt 3-3
Pomarzyć można,no nie? A EURO dalej sypać będzie niespodziankami.
Sędziowie nadal(po ludzku) będą się mylić,a kibice przeżywać emocje.
EURO 2008 jest ekstra!!! |
|
|
|
 |
grigor
medal za tyle postów!

Poziom: 15
|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 09:32
|
|
|
Emocje były, trzeba to przyznać, ale czy koniecznie pozytywne? Gdyby nie Boruc, to by była klęska. Z Niemcami w drugiej połowie to pokazali, że w piłkę grać potrafią, ale wczoraj to była żenada totalna, to był najsłabszy występ ze wszystkich drużyn do tej pory, a jedyne trzy dobre akcenty to Boruc za umiejętności i ambicje, Rogger i Krzynówek. |
|
|
|
 |
piotrek
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 09:56
|
|
|
Masz rację Reina. Jeżeli chodzi o pierwszą bramkę to padła ona ze spalonego a karny moim zdaniem był. Jeden Boruc do wygrania meczu niestety nie wystarczy. |
|
|
|
 |
piotrek
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 23:14
|
|
|
Osobiście kibicowałem Francji ze względu na Zinedina Zidana którego uważam za najlepszego piłkarza wszechczasów (szkoda że już nie gra) ale Holandia dzisiaj była o niebo lepsza. Szczególnie ostatnia bramka Snejdera robi wrażenie. Z taką grą jak na razie są dla mnie murowanym kandydatem do tytułu mistrzowskiego i życzę im tego z całego serca. |
|
|
|
 |
Dawid
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 23:29
|
|
|
zgadzam sie z toba że, HOLANDIA jest głównym faworytem do wygranie tego EURO2008.A ta ostatnia bramka zdobyta w dzisiejszym meczu jest jak dla mnie najpiekniejsza bramka zdobyta jak dotą. |
|
|
|
 |
grigor
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 17:50
|
|
|
mnie też się podobają, obrona może nie taka jak atak, bramkaż świetny, druga młodość, chociaż bramkaż Rumunii też pokazał klaśe z Wlochami. Za to atak Holandi, to jak tornado, nadciąga znienacka, sieje spustoszenie i szybko ucieka |
|
|
|
 |
piotrek
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Nie 15 Cze, 2008 13:52
|
|
|
Jutro zapewne Chorwacja wystąpi w rezerwowym składzie ale to i tak wystarczy na Polskę. Polska już ma winnego całej porażki na Euro i tego zapewne się będą trzymać. A to że jest jedną ze słabszych drużyn według mnie to jest nieważne. Wystarczy spojrzeć na np. Rosjan, Greków, Turcję ich "polot" w grze, determinację, walkę, granie do przodu. Dużo by tak jeszcze można było wymieniać. W naszej drużynie tego nie ma i nie było, więc nie wiem dlaczego taki żal do sędziego??? Przegrywać też trzeba umieć!!! |
|
|
|
 |
grigor
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Nie 15 Cze, 2008 15:28
|
|
|
Dla mnie to też jest śmieszne,przecież braamkę dostali w prezencie, bo tak to byśmy jechali do domu bez zdobyczy bramkowej na Euro. A karny był! Może nie taki stu procentowy, ale w meczu Wlochy - Rumunia był podyktowany podobny i nikt nie płacze z tego powodu |
|
|
|
 |
Reina
nasz stały użytkownik
|
Wysłany: Nie 15 Cze, 2008 21:10
|
|
|
ze dostali cos w prezencie nie wolno powiedzec, zaliczyli sie do EM , tu JEST 16 zespolow i graja o MISTRZA EUROPY. To cos znaczy , albo? Wymowek kazdy szuka nawed ten najmnieszy czlowieczek. Szanse maja nadal. Grigor slusznie napisales przegrac tez trzeba umiec z honorem, nie kazdy umie zostac Mistrzem. Popatcie Grecja juz jedzie do chalupy i pomyslal by ktos. |
|
|
|
 |
grigor
medal za tyle postów!

|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 08:55
|
|
|
Wczoraj Turcja pokazała jak się gra do końca. To jest właśnie pasja |
|
|
|
 |
Reina
nasz stały użytkownik
|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 10:01
|
|
|
dzis stoimi znowu przed bardzo ciekawymi meczami. Niemcy graja z Austria. Napeno milosnicy pilki noznej pamietaja WM 1978 Argetyna, Niemcy przegrali z Austria 3-2. A co bedzie dzis obejzymy, pilka jest okragla a mecz trwa 90min. walczy sie do konca, wczorajsze mecze nam pokazaly, ze wszystko jest mozliwe. |
|
|
|
 |
|