Jakiej muzyki teraz słuchacie? |
Autor |
Wiadomość |
km
administrator
Wiek: 45 Dołączył: 23 Lis 2005 Posty: 888 Skąd: Stradunia
Poziom: 26
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 14:11
|
|
|
A ja sobie dziś puściłem "Dam,dam-Blue System".
Stare czasy,stary hicior,ale świetny!
Ostatnio też posłuchuję "niemiecko-szlagrowej muzyki":
Andrea Borg "Du hast mich tausendmal belogen"(okłamałeś mnie już tysiąc razy)
Wolfgang Petry "Der Himmel Brennt" (niebo goreje) |
|
|
|
 |
km
administrator
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2006 14:15
|
|
|
A tak w ogóle to witam wszystkie nowe osoby na forum!!!
Ciekawi mnie zwłaszcza Doda?!?!
Maciek!To ty nie wiesz co Doda śpiewa???->"Znak pokoju","Nie zawiedź mnie","Dżaga"... |
|
|
|
 |
Kalam [Usunięty]
Poziom: 15
|
Wysłany: Pią 10 Lut, 2006 19:15
|
|
|
Cześć wszustkim! Tja te osoby które mnie znają dobrze wiedzą ze lubie cierzkie brzmienia. Co obecnie slucham , np. Nowy Album System of Adown-"Hypnotize
Soulflay "prophecy. no i Rocknetu polecam wszystkim fanom Metalu,Rocka,Regge.i innych.pozdrawiam narka. |
|
|
|
 |
el Ricardo
Gość
|
Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 11:20 Dobra muza!!
|
|
|
Elo.
Może was zainteresuje coś z "mojego" repertuaru:
1) Pogodno- spoko kapela ze Śląska, nagrali parę dobrych płyt, niestety rozpadła się, ale w zamian mamy podobny klimat, z tym samym wokalem- Budyń
2) KULT !!! - ich nowa płyta (Poligono industral) jest naprawdę godny polecenia. Mi osobiście zaczął się podobać po kilkukrotnym przesłuchaniu.
3) Skalpe- troche jazzu. Zajefajna kapelka, znana w europie (i chyba na świecie ) ) i w dodatku POLSKA!!
4) Kruder&Dorfmeister- Super klimaty. Polecem!!
... mógłbym tu tak sobie wymieniac.. ale do sedna Chce wam polecić również kawałki mojej kapeli TRANSPOZYCJA. Nasze kawałki są zamieszczone na stronie www.transpozycja-band.republika.pl, którą to stronę również polecam. Obecnie jest nieco "uboga", a wynika to z braku czasu (sesja egzaminacyjna).
..ale o muzyce miało być:)
więc co do naszych kawałów- są narazie w nienajepszej jakości (mało miejsca na serwerze), ale niedługo się to zmieni:)
Zapraszam!!
...nie dajcie się zaszufladkować, he he.
Ps. Zapraszam na nasze forum: www.transpozycja.forumer.pl[/b] |
|
|
|
 |
Kalam [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Lut, 2006 18:10
|
|
|
Witam
Tak wiec do obecnej muzy której ostatnio słucham trzeba dodac Transpozycje fajna muza polecam wszystkim.Oby tak dalej chlopaki. |
|
|
|
 |
km
administrator
|
|
|
|
 |
el Ricardo
Gość
|
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006 14:09
|
|
|
Dzięki Krzyś, że mnie wyręczyłeś z poprawy tych błędów, no i fajnie, że zareagowałeś...
Co do koncertów to tak jak napisano na naszej stronce..., ale kto wie... (to zależy nie tylko ode mnie).
Pozdro |
|
|
|
 |
km
administrator
|
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006 14:12
|
|
|
Poparcie z mojej strony będzie na pewno!
Może by tak na zjeździe motorowym?... |
|
|
|
 |
el Ricardo
Gość
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 15:26 Ciekawy teledysk!!
|
|
|
Witam.
Chciałbym wam polecić extra teledysk mojej kapeli TRANSPOZYCJA, który poskładał nasz basista - Karol. Jest to klip do utworu Betonowa plaża w Rio.
Uważam, że wykonał kawał dobrej roboty!!!
www.transpozycja.yoyo.pl/filmy.htm |
|
|
|
 |
fan transpozycji
Gość
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:37
|
|
|
chłopaki z transpozycji juz się napaliłem na teledysk a tu nie umiem go otworzyć!!!
weźcie jakąś wersję pod windows media player!!!
please!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:00
|
|
|
fan transpozycji napisał/a: | chłopaki z transpozycji juz się napaliłem na teledysk a tu nie umiem go otworzyć!!!
weźcie jakąś wersję pod windows media player!!!
please!!!!!!!!!!! |
Na tej samej stronie ( http://www.transpozycja.yoyo.pl/filmy.htm ) jest do ściągnięcia plik (około 6MB), który pozwoli wam (po zainstalowaniu) odtworzyć go!!
Powodzenia. |
|
|
|
 |
czapelka
nasz stały użytkownik

Poziom: 7
|
Wysłany: Pon 27 Lut, 2006 18:30
|
|
|
Po zatruciu PLACEBO nadszedł czas na odwyk
Ostatnio zasłuchałem się w płycie Williama Orbita "Pieces In Modern Style" - klasyka (Beethoven, Vivaldi, Ravel, Haendel) podana w delikatnie elektronicznej aranżacji - naprwadę fajnie brzmi i miło się słucha. Nawet się wkręciłem i ściągnąlem parę rzeczy z muzyki poważnej - właśnie Vivaldi, Beethoven. A - jeśli komuś podoba się motyw z filmu "Pluton" przez wielu określany jako najsmutniejszy utwór muzyczny na świecie - to też jest na płycie Orbita.
Ponadto - The Calog. Polski zespół, usłyszałem wczoraj u Kuby Wojewódzkiego i spodobał mi się. Na razie po jednym utworku, więc pewnie jeszcze nie ma co oceniać, ale słychać wpływy Ziyo dość wyraźne, a gdzieś w dali pobrzmiewa U2 i DM - czyli to co tygrysy uwielbiają
Aha, no i jeszcze Franz Ferdinand - fajny zespół, miałem ich wcześniejszą płytę, nawet niezła, ale na nową jakoś nie miałem ochoty, ale singlowy "Walk Away" jest czaderski - może się skuszę... |
|
|
|
 |
czapelka
nasz stały użytkownik

Poziom: 7
|
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006 13:26
|
|
|
Przed koncertem Depeche Mode postanowiłem dowidzieć się więcej o ich supporcie - czyli kapeli The Bravery. Ściągnąłem ich płytkę i jest bardzo fajna - takie energetyczne gitarowe granie z domieszką elektroniki. Najlepszy kawałek - "Unconditional". Oj poskaczemy i poszalejemy we wtorek w Katowicach |
|
|
|
 |
Kalam [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 15 Mar, 2006 13:16
|
|
|
Witam was ludziska
Obejrzalem sobie Teledysk Betonowa plaza w Rio trzeba powiedziec niezla jazda gratuloje pomyslu, ale w nastepnym klipie chcialbym ujzec wasze twarze.
Pozdrawiam was ludziska narka. |
|
|
|
 |
km
administrator
|
Wysłany: Czw 16 Mar, 2006 06:58
|